Bu Ay Hem Mangal Hem Baklava

Aşçı kadrosunun ve yemek listesi komisyonunun performansı ile her geçen gün öğrencilerimizin beğenisini yükselten yemekhaneye sahip okul İzmir Fen Lisesinde Okul yönetimimizin sıkı ve disiplinli takibinde yemek listesi komisyonumuzun koordinesinde aşçı kadromuzun desteğinde yemekhanemizde öğrencilerimizin mennuniyertlerini her geçen gün artırırken gelenekselleşen AYLIK MANGAL etkinliğimize bu aya özgü BAKLAVA'da katabildik.

"Hocam! Bu bilgiğiniz kaliteli pastane baklavası!" dedirten lezzeti ile öğrencilerimizin karne haftasında ağızlarında güzel bir tat ile ara tatile girmelerini sağlayan ve sadece her ay yapılan mangal etkinliği ile değil her gün lezzetli, nitelikli ve doyurucu menüleri ile öğrencilerimizin memnuniyetini kazanan yemekhanemize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Bu Ay Hem Mangal Hem BaklavaBu Ay Hem Mangal Hem BaklavaBu Ay Hem Mangal Hem BaklavaBu Ay Hem Mangal Hem BaklavaBu Ay Hem Mangal Hem Baklava

Yayın: 21.01.2022 - Güncelleme: 21.01.2022 15:36 - Görüntülenme: 760

Etiketler :