Bu Senenin İlk Okul Tanıtımını Yaptık

"Kolay olan 500 tam puanı almaktı. Asıl olan ise benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek doğru okulu tercih etmekti" diyerek okulumuzu tercih eden ve İzmir Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimiz Değerli Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde okulumuza misafir olan ortaokullara 2018 - 2019 öğretim yılındaki ilk tanıtımı gerçekleştirdiler.

Tanıtımda Neler Yapıyoruz

- Konferans Salonunda okul videomuzu izleyip okulumuzla ilgili sohbet ediyoruz. Misafirlerimizin sorularını yanıtlıyoruz.

- Pansiyonumuzu gezerek pansiyonumuzun şartlarını yerinde görüyoruz.

- Eğitim ve öğretimin faaliyetlerine örnek olması açısından müsait bir laboratuvarda / sınıfta öğretmenlerimizden uygulamalarını dinliyoruz.

- Bahçemizi gezerken ders dışı etkinlikler hakkında sohbet edip hangi alanda hangi faaliyetleri yaptığımızı konuşuyoruz.

- Kapalı spor salonumuzda sportif faaliyetlerimizi konuşup spor imkanlarımızı görüyoruz.

- Okulumuzun önünde bir anı/aile fotoğrafı çekilip misafirlerimizi iyi dileklerimizle uğurluyoruz.

Sabırla ve geldikleri okulun öğrencisine yakışan tutumları ile etkinliklerimize katılan ve okulumuzu gezen değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Okul tanıtımımızda etkin ve nitelikli bir şekilde çalışan Değerli Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL´e ve tanıtım etkinliklerinde görev alan pahabiçilmezlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

UYARI: Okul Tanıtımlarımız için randevu alınması gerekmektedir. Randevumuzun saat ve günlerine dikkat edilmesi okulumuzdaki iş ve işlemleri kolaylaştırmaktadır.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Ece hocamıza teşekkür ederiz.

Yayın: 06.10.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:23 - Görüntülenme: 807

Etiketler :