Bulut Teknolojilerine Girişte İlk Sertifikayı Ömer Aşık

Bilişim okur yazarlığı düzeyini her zaman yüksek tutmak isteyen ve yeni teknolojileri hızlı bir şekilde öğrenerek kullanabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde ders içi etkinliklerin yanı sıra ders dışı etkinliklere de katılan öğrencilerimizden Ömer Faruk AŞIK Bilgeİş platformunda sunulan "Google Drive ile Bulut Teknolojisine Giriş" eğitimini tamamlayarak bu eğitim için okulumuzdan sertifika alan ilk öğrenci olmuştur.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi ve ODTÜ Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Yöneticisi Sayın Prof. Dr. Kürşat ÇAĞILTAY'ın proje koordinatörü olduğu, İzmir Fen Lisesi öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği ve Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin finanse ettiği Bilgeİş Platformu üzerinden sunulan ve "Google Drive ile Bulut Teknolojisine Giriş" eğitimini okulumuz öğrencileri arasında ilk tamamlayarak ODTÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Verşan KÖK tarafından imzalanan sertifikayı alan öğrencimiz Ömer Faruk AŞIK'ı tebrik ederiz.

ODTÜ Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Yöneticisi Sayın Prof. Dr. Kürşat ÇAĞILTAY'ın öncülüğünde Türkiye'yi aydınlatmaya devam eden Bilgeİş projesi ile bilişim alanında öğrencilerimiz kendilerini geliştirmeye devam etmektedir.

Öğrencilerimizin bilişim alanında kendilerini geliştirmelerinde okulumuza imkan veren ve destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eğitim Adresi: https://bilgeis.net/tr/courses/55/google-drive-ile-bulut-teknolojisine-giris

Bulut Teknolojilerine Girişte İlk Sertifikayı Ömer Aşık

Yayın: 28.10.2020 - Güncelleme: 28.10.2020 21:34 - Görüntülenme: 879