Burak Şimdiden En İyisi Oldu

Seviyesini akranları ile ölçmenin ötesine geçerken de kendilerini çok yönlü geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde madalyalara doymayan Matematik Olimpiyat Takımımızın Madalyalı Üyesi Burak katıldığı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavında en iyi dereceyi alarak bilgi ve becerisini gösterdi.

Matematik becerisini bildiğimiz ve dil becerisini Kuasar dergisindeki makalesinde de gördüğümüz öğrencimiz çok yönlü gelişimi ile hem gururumuz hem de örnek öğrencilerimizden biri olarak çalışmalarına devam ederken kendisine verdiği emek ve ayırdığı zaman için teşekkür eder, şimdiye kadarki performansından ötürü kendisini tebrik eder Scholastic Aptitude Test (SAT) ve Test of English as a Foreign Language gibi sınavlarda kolaylıklar dileriz.

Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı Hakkında: https://www.osym.gov.tr/TR,8860/hakkinda.html

Yayın: 14.05.2021 - Güncelleme: 14.05.2021 11:56 - Görüntülenme: 766

Etiketler :