Cumhuriyet Bayramı Özel Satranç Turnuvamız

Kritik kararları ileriyi düşünerek ve eldeki verileri değerlendirerek alabilenler öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 34 öğrencimizin katılımıyla Cumhuriyet Bayramı Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Hem düşündürüp hem de eğlendiren turnuvamıza ilgiyle katılan değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder gösterdikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Yayın: 30.10.2020 - Güncelleme: 30.10.2020 22:00 - Görüntülenme: 933