Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Masa Tenisi Turnuvası

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında okulumuzda Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Öğrencilerimizin karşılaşmalar öncesinde temel ısınma hareketleri yapmasının ardından derste hatırlatılan kurallara uyarak adil oyun prensibi ışığında öğrencilerimiz kapalı spor salonumuzda müsabakalara iştirak ettiler.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Masa Tenisi TurnuvasıCumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Masa Tenisi TurnuvasıCumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Masa Tenisi Turnuvası

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 09:16 - Görüntülenme: 158