Denizlerin Önemi Konulu Bilgi Yarışması

Her daim öğrenme fırsatını lehine çeviren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in gözetiminde 15 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'da Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması" isimli ve DENİZLERİN ÖNEMİ konulu bilgi yarışmasına öğrencilerimiz katıldılar.

Öğrencilerimizi verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü kutlarız.

BİLGİ YARIŞMALARI: http://ogm.eba.gov.tr/

Denizlerin Önemi Konulu Bilgi YarışmasıDenizlerin Önemi Konulu Bilgi Yarışması