Digital Wisdom - Uluslararası eTwinning Projesi

Salgın dönemini faydalı etkinlikleri ile zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde uluslararası eTwinning Projesi olan "Digital Wisdom" projesi çalışmaları çevrimiçi olarak devam ediyor.

Bu yılın teması medya okuryazarlığı ve bilgi kirliliği olan eTwinning projelerinde öğrencilerimiz hem İngilizce konuşma, yazma ve okuma becerilerini geliştirirken hem de TwinSpace'i kullanarak takımca ürünler oluşturmaktadırlar.

Öğrencilerimizin 21. yy. yeterliliklerinin yanı sıra kültürler arası paylaşımında da önemli bir yere sahip olan eTwinning Projeleri / Okul Ortaklıkları için emek veren ve zaman harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Digital Wisdom - eTwinning ProjesiDigital Wisdom - eTwinning ProjesiDigital Wisdom - eTwinning Projesi

Yayın: 28.01.2021 - Güncelleme: 28.01.2021 10:07 - Görüntülenme: 969