Dönem Veli Toplantımız ONBİRLER

Yükseköğretim kurumları sınavlarına yoğun bir şekilde hazırlanan öğrencilerimizin daha verimli desteklenmesi için veli-okul işbirliğini güçlendirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde 11. sınıflarımız için dönem veli toplantımızı 13 Aralık 2020 Saat 12:00 - 12:40 arasında gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin süreçten en iyi şekilde fayda sağlamaları için fedakarca ve vefalı bir şekilde İzmir Fen Lisesi için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 16.12.2020 - Güncelleme: 16.12.2020 15:16 - Görüntülenme: 539

Etiketler :