E-Twinning Faaliyetleri

E-Twinning projelerine destek veren İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY okulumuzda koordine ettiği E-twinnig faaliyetleri kapsamında E-twinning İyi Örnekler Projeleri Sergi ve Sunum Toplantısına katıldı.

Deneyimli öğretmenimizin kılavuzluğunda ilerleyen öğrencilerimiz çeşitli web 2.0 araçları ile internet üzerinden proje çalışmalarını kayıt altına alarak yine web 2.0 araçları ile akranları ile E-Twinning faaliyetleri kapsamında iletişim kurarak projelerini sürdürüyorlar.

Emektar öğretmenimize ve çalışkan gençlerimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Okulumuz E-Twinning Okulu Olacak

Yayın: 22.04.2017 - Güncelleme: 29.05.2024 11:46 - Görüntülenme: 2071