E-twinning İyi Örnekler Projeleri Sergisi

E-Twinning projelerine destek veren İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Güzel Sanatlar Öğretmeni Filiz ARDUÇ okulumuzda koordine ettiği E-twinnig faaliyetleri kapsamında E-twinning İyi Örnekler Projeleri Sergisinde okul masamızda projeyi sergiyi ziyaret edenlere anlattı.

Deneyimli öğretmenimizin kılavuzluğunda ilerleyen öğrencilerimiz çeşitli web 2.0 araçları ile internet üzerinden proje çalışmalarını kayıt altına alarak yine web 2.0 araçları ile akranları ile E-Twinning faaliyetleri kapsamında iletişim kurarak projelerini tamamlamışlardı. Değerli öğretmenlerimiz de projenin sürecini gösteren paftaları ve projeyi yaygınlaştımak için kullandıkları kitap ayraçlarını düzenleyerek çok güzel bir sergi köşesi oluşturdular ve projeyi tanıttılar.

Emektar öğretmenlerimize ve çalışkan gençlerimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Yayın: 25.06.2017 - Güncelleme: 29.05.2024 11:46 - Görüntülenme: 4233