Ekransız Bir Gün Geçirdik

Duyarlı insanların farkındalık yaratan projelerini destekleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın teknoloji bağımlılığı ile mücadele kapsamındaki uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde öğrencilerimiz bir gün farklı faaliyetler yaparak televizyon, bilgisayar veya telefon ekranlarından uzak kalabilmek, ekran kullanım alışkanlıklarını ve kullanım amaçlarınızı gözden geçirmek için kendilerine sunulan fırsatı değerlendirdiler.

Hassasiyet gösteren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederken etkinliklerini bizlerle paylaşan değerli öğrencilerimize de özel olarak teşekkür ederiz.

27 Haziran 2021 Pazar Günü Ekransız 1 Gün Etkinliği detayları: https://ekransiz1gun.org/

Ekransız Bir Gün GeçirdikEkransız Bir Gün GeçirdikEkransız Bir Gün GeçirdikEkransız Bir Gün Geçirdik

Yayın: 29.06.2021 - Güncelleme: 29.06.2021 09:54 - Görüntülenme: 354