ErasmusPlus Etkinliğine Katıldık

Proje çalışmaları ile kendilerini geliştiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ gözetiminde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimiz Erasmus+ Etkinliğine katıldılar.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize etkinliğe ayırdıkları zamandan ve etkinliği aktif olarak izlemelerinden ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Kıymetli görsel sanatlar öğretmenimiz Filiz ARDUÇ´a teşekkür ederiz.

Erasmus EtkinliğindeyizErasmus EtkinliğindeyizErasmus EtkinliğindeyizErasmus EtkinliğindeyizErasmus EtkinliğindeyizErasmus EtkinliğindeyizErasmus Etkinliğindeyiz

Yayın: 25.02.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:46 - Görüntülenme: 533