Eren Oyun2021 Finallerine Seçildi

Bireysel olarak katıldıkları etkinliklerde de okulumuzu sevindiren sonuçlar alırken kendilerini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Akıllara Seza dergimizin isim babası ve eski editörü, Okullar Arası Zeka Şampiyonası Türkiye Finallerine katılan ve derece alan takımımızın kaptanı, Satranç ve zeka Oyunları Kulübümüzün etkin üyelerinden Eren Erpalabıyık Oyun 2021 Türkiye Finallerine seçildi.

Akıllara Seza dergisinde kendi köşesinde alt dönemlerine de hem ışık hem rol model olan öğrencimize veridği emek ve ayırdığı zaman için teşekkür ederken şimdiye kadarki performansı için tebrik eder Türkiye Finallerinde kolaylıklar dileriz.

YARIŞMA DETAYLARI: https://oyun.tzv.org.tr/

Yayın: 14.05.2021 - Güncelleme: 14.05.2021 11:40 - Görüntülenme: 545