ESEP Projelerimiz Devam Ediyor

27 Kasım 2022 tarihinde 19.00 - 20.30 saatleri arasında ESEP Platformu üzerinden Uluslararası e-Twinning Projesi  "Be the voice of Heroes and Heroines" (Erkek ve Kadın Kahramanların Sesi Olun) için planlama ve iş bölümü gündemiyle yapılan çevrim içi toplantıya İngilizce öğretmenimiz Alime ZENGER katıldı. Yıl içinde proje kapsamında değerli öğretmenimizin koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz etkinliklere aktif olarak katılacaklar.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

ESEP Projelerimiz Devam EdiyorESEP Projelerimiz Devam EdiyorESEP Projelerimiz Devam EdiyorESEP Projelerimiz Devam EdiyorESEP Projelerimiz Devam Ediyor

Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 16.12.2022 10:39 - Görüntülenme: 497

Etiketler :