Etiket Sonuçları: 2017

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi İzmir Fen Lisesinde sona ermiştir.

Ock

Eyl

Tatilde birbirlerini göremeyip özleyenlerin okulun ilk gününde birbilerini görünce mutlu olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 mezunlarımızın yerleştikleri bölümler haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Başta Ramazan Dayı ve pahabiçilmezlerimiz olmak üzere, okul yönetimimize, eğitim ve öğretim kadromuza, velilerimize, mezunlarımıza ve tüm paydaşlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Haz

En yakın rakibine 20 puan fark atarak Türk Milli Takımına giren öğrencimiz Ceylan 6 Temmuz - 15 Temmuz 2017 tarihleri arasında Tayland´ta düzenlenecek olan IChO 2017 Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecektir.

Haz

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi 18 delegesi ile Takev Model Birleşmiş Milletler konferansına katılmıştır. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden ITSMUN Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2017 haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.

May

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

May

Eğlenmesini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği düzenledik. Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Öğrenci Temsilcimiz Pahabiçilmez Simge, Organizasyon Sorumlu Yardımcısı Pahabiçilmez Şeniz, Organizasyon Ekibimizin Pahabiçilmez Üyeleri ve Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2017´yi gerçekleştirdik.

May

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden MUNIAL Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2017 haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Nis

21.04.2017 Cuma Günü Bilim Fuarımızı ziyaret eden Bornova Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜNDOĞAN´ı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU ve Eğitim Erkanı okulumuzun girişinde karşılamışlardır.

Nis

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı İFL 2017´yi düzenledik.

Şbt

Mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde "her zaman her alanda en iyi olmak" vizyonuna sahip İzmir Fen Lisesi´nden bir toplantı haberimiz var.