Etiket Sonuçları: 2022

Mrt

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları için çalışan ve Türk Milli Takımında yer almak için uğraş veren öğrencilerimize motivasyon amacıyla Takım Seçme Sınavları öncesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ okulumuzun olimpiyat takımları kaptanı Alperen Tupurtu'ya IOI 2022 Gümüş Madalya başarısından ötürü (Endonezya'da gerçekleştirilen 34. Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatı) makamında kendisini tebrik etmiş ve tüm olimpiyat öğrencilerimize farklı tarihlerde gerçekleştirilecek olan takım seçme sınavlarında başarılar dilemiştir.

Ock

31 Ekim 2022 - 4 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve 11 Kasım 2022 tarihinde sonuçları açıklanan BUCA IMSEF Proje Yarışmasında öğrencilerimiz çeşitli kategorilerde madalya kazanıp ülkemizi yurt dışındaki proje yarışmalarında da temsil etme hakkı kazandılar.

Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde TÜBİTAK 2204D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Toplumsal Farkındalık kategorisinde TÜRKİYE İKİNCİSİ olan ekibimiz Ayşenur BAYER, Ceren YENİDENİZ ve Nisa İLTEKİN ile Bilişim Vadisinin düzenlediği Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması Kamuda Arama Motoru Geliştirme Kategorisinde TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ olan ekibimiz Eray AKIN ve Seyithan Toprak GÜNGÖR okulumuzu temsilen katıldılar.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2022 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS 2022 Sınav puanları haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Tem

18 Temmuz 2022 Tarihinde açıklanan "2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçları"nda okulumuz öğrencileri büyük bir başarı gösterdi.

May

16-17 Mayıs 2022 tarihleri arasında öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını desteklemek amacıyla TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı İFL 2022´i Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL'in teşrifleri ile düzenledik.