Bireyselde ve Toplamda Yine Büyük Bir Başarı Elde Ettik

18 Temmuz 2022 Tarihinde açıklanan "2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Sonuçları"nda okulumuz öğrencileri büyük bir başarı gösterdi.

İstatistiki çalışmamızı her yıl olduğu gibi resmi veriler üzerinden yapıp okul İnternet Sitemizde yayımlayacağız. Sonuçlar tazeyken sizlerle üç öğrencimizin başarısını paylaşmak istedik.

Hasan Yiğit AKINCI - TÜRKİYE 13.sü (SAY 13 - Y-SAY 13)

Ahmet Meriç KIZILTAŞ - TÜRKİYE 50.si (SAY 50 - Y-SAY 52)

Rana ŞENER - TÜRKİYE 96.sı (SAY 98 - Y-SAY 96)

İLK 100'de, İLK 1000'de ve ayrıca sınavda başarı sağlayan İFL 2022 dönemimiz ile gurur duyuyoruz.

Bu başarıyı sergileyen öğrencilerimize, ailelerine, öğretmenlerimize ve tüm paydaşlarımıza bu başarının yakalanması için verdikleri emeklerinden ve ayırdıkları zamanlarından ötürü teşekkür ederken Türkiye'nin gururu değerli öğrencilerimizi ve kıymetli öğretmenlerimizi gösterdikleri yüksek performans ve alınan bu sonuçlardan dolayı tebrik ediyoruz.

Bireyselde ve Toplamda Yine Büyük Bir Başarı Elde EttikBireyselde ve Toplamda Yine Büyük Bir Başarı Elde EttikBireyselde ve Toplamda Yine Büyük Bir Başarı Elde Ettik

Yayın: 19.07.2022 - Güncelleme: 19.07.2022 09:58 - Görüntülenme: 2785

Etiketler :