Etiket Sonuçları: anlam

Ara

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin Anlam Bilimi konularında kendilerini geliştirebilmeleri için Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde ve edebiyat öğretmenlerimizin desteğinde sınav salonumuzda haftada en az 1 defa ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) kapsamlı kazanım deerlendirme sınavları düzenlenmeye devam ediyor.

Ekm

Kararlılığın ve azmin ne demek olduğunu buram buram hissedenlerin ve yaşamlarının bir parçası haline getirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordineinde Kadir Has Üniversitesinin Sevilen, Sayılan ve Değerli Rektörü Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ (Sondan Hocamız) "Yaşama Anlam Katmak: Vazgeçmemek" isimli sunumu ile yine öğrencilerimizi heyecanlandırdı ve yine onları hedeflerine götürecek kararlılıklarına kararlılık ve azimlerine azim kattı.