ALES Anlam Bilimi Denemeleri Devam Ediyor

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin Anlam Bilimi konularında kendilerini geliştirebilmeleri için Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde ve edebiyat öğretmenlerimizin desteğinde sınav salonumuzda haftada en az 1 defa ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) kapsamlı kazanım deerlendirme sınavları düzenlenmeye devam ediyor.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

ALES Anlam Bilimi Denemeleri Devam EdiyorALES Anlam Bilimi Denemeleri Devam Ediyor

Yayın: 28.12.2022 - Güncelleme: 28.12.2022 10:48 - Görüntülenme: 154

Etiketler :