Etiket Sonuçları: belge

Mrt

1 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkartıp başarı belgesi vererek onore etti.

Mrt

15 Şubat 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları, Satranç Branşı Okul Sporları ve Okul İçi Spor Turnuvalarımızda başarı gösteren öğrencilerimize ve takımlarımıza başarı belgelerini takdim ederek öğrencilerimizi onore etti.

Ock

İsrafı sevmeyen tutumlu ve çalışkan insanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okulumuzda Sıfır Atık Yönetim Sistemi kurulmuş olup Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İzmir İl Müdürlüğünce kurumumuza Sıfır Atık Belgesi takdim edilmiştir.