Dereceye Girenlere Dyned Başarı Belgeleri Verildi

Zamanını verimli kullanıp çok yönlü kendini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde DynEd sistemindeki performanslarına göre 9. sınıfların en iyilerine Başarı Belgelerini Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Speak, Break & DynEd projesi kapsamında öğrencilerimiz okulumuzda faal olarak DynEd sistemini kullanmaktadırlar. Hepsinin kendi öğrenme adımına göre sistem kendini ayarlamakta ve öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri sağlanmaktadır.

Öğrencilerimizin DynEd sistemindeki performansları da aktif olarak öğretmenlerimiz tarafından izlenmektedir. Bu bağlamda 9. Sınıflarımızdan en yoğun şekilde DynEd sistemini kullanıp en yüksek performans gösteren 9A, 9B ve 9C sınıfı öğrencilerine Başarı Belgeleri Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ tarafından verildi.

Değerli öğretmenlerimize ve pahabiçilmezlerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 29.12.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:26 - Görüntülenme: 837