Etiket Sonuçları: bronz

May

9 - 16 Mayıs 2022 tarihleri arasında Özbekistan'da düzenlenen 56. Mendeleev Kimya Olimpiyatı'nda Öğrencimiz Fatma İlay TOSUN BRONZ MADALYA kazandı.

Eyl

Azim ve disiplinli çalışma uluslararası madalyayı kazandırır diyen örnek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ'ın danışmanlık yaptığı Kimya Olimpiyat Takımımızdan pahabiçilmez öğrencimiz Deniz GÜNER Paris'te 21 - 30 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında kazandığı (IChO 2019) BRONZ MADALYA'yı ve Okul Plaketimizi Bayrak Töreninde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Deniz GÜNER'e takdim etti.

Tem

Azim ve disiplinli çalışma uluslararası madalyayı kazandırır diyen örnek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ'ın danışmanlık yaptığı Kimya Olimpiyat Takımımızdan pahabiçilmez öğrencimiz Deniz GÜNER Paris'te 21 - 30 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında (IChO 2019) BRONZ MADALYA alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.