Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında Bronz Madalya

Azim ve disiplinli çalışma uluslararası madalyayı kazandırır diyen örnek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ'ın danışmanlık yaptığı Kimya Olimpiyat Takımımızdan pahabiçilmez öğrencimiz Deniz GÜNER Paris'te 21 - 30 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında (IChO 2019) BRONZ MADALYA alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.

9. Sınıftan itibaren disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdüren değerli öğrencimiz Deniz hem öğretmeni hem üst dönemleri hem de alt dönemleri ile birlikte çalışma alanı ile ilgili bir çok eğitime, etkinliğe ve yarışmaya katılmış, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında madalyalar ve Mendeleyev Bilim Olimpiyatlarında ise uluslararası deneyim kazanmıştır.

80 ülkeden 320 seçkin öğrencinin katıldığı 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında (IChO 2019) pahabiçilmezimiz Deniz Paris'te "Je ne parle pas français mais je suis bon en chimie" diyerek Bronz Madalyayı kazandı.

Ülkemizi her yıl uluslararası Kimya Olimpiyatlarında temsil eden Kimya Olimpiyat Takımımızın Kıymetli Danışman Öğretmeni Dr. Barış DEMİRDAĞ'a ve Ay Yıldızı en güzel şekilde temsil eden Pahabiçilmezimiz Deniz GÜNER'e verdikleri emek, ayırdıkları zaman, gösterdikleri performanstan ve aldıkları sonuçtan dolayı hem teşekkür ederiz hem de başta öğretmenimiz ve öğrencimiz olmak üzere tüm kimya takımını tebrik ederiz. İyi ki varsınız ve İyi ki varsın Deniz.

NOT1: Akademik başarısı kadar örnek davranışları ve ahlakı ile de öne çıkan öğrencimizin ailesini de böyle bir evlat yetiştirdikleri için ayrıca tebrik ederiz.

NOT2: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Öğrencimiz Deniz GÜNER'e teşekkür ederiz.

Yayın: 30.07.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:23 - Görüntülenme: 8029