Etiket Sonuçları: danışman

Eyl

Her ortamda öğrencisinin sesini duyan ve onlara daha yararlı olmak için azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ 9. sınıflarımızın ilk çevrim içi derslerine konuk olarak istek, ilgi ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Eyl

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde İFL 2002 Mezunumuz Pırıl PARLAK ŞENYURT desteğinde İzmir Fen Lisesi "Akıl Hocalığı Programı" devam etmektedir.