Okul Yönetimimiz ve Psikolojik Danışmanımız Çevrim İçi Eğitim Faaliyetlerine Katıldılar

Her ortamda öğrencisinin sesini duyan ve onlara daha yararlı olmak için azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ 9. sınıflarımızın ilk çevrim içi derslerine konuk olarak istek, ilgi ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Okulumuzu kazanan ve 9. sınıflarımız olarak okulumuzda eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimize hem hoş geldiniz hem de nasılsınız denilen etkinlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız okul vizyonumuzu belirtti ve öğrencilerimizle tanışıp onları dinledi.

Okulumuz için azim ve kararlılıkla çalışan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 01.09.2020 - Güncelleme: 01.09.2020 12:28 - Görüntülenme: 606