Etiket Sonuçları: day

Mrt

Öğrencilerimizin Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavına gireceklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Haz

İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın kaleminden İngilizce Günü ile ilgili haberimiz:

May

Yabancı dilde kısa film çekebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuz konferans salonunda IFL DynEd and English Day etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Yabancı dili doğru ve yerinde kullanabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordinesinde ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın desteğinde okulumuzun yürüttüğü "Let´s Share and stay dynamic with "Dynamic Education" projesi çerçevesinde etkinliklerimiz devam etmektedir.

Ekm

Demokrasi kültürü ile yoğrulmuş okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL kılavuzluğunda, Sandık Kurulumuzun desteğinde 08 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı Seçimi Süreci gerçekleştirildi.

Ekm

May

İngilizce´yi, yaratıcı drama ve bilişim becerileri ile harmanlayıp muhteşem ürünler ortaya koyarak kullananların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuz konferans salonunda IFL English Day and DynEd etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Zararlı alışkanlıklar hakkında bilinçli olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimiz sınıflarda gönüllü olarak zararlı alışkanlıkları anlatmaktadırlar.

Nis

Öğrencilerimizin birbirleri ile iletişimlerine katkı sağlayacak ve onların okullarını sahiplenmelerine önayak olacak etkinliklere dikkat eden İzmir Fen Lisesinden bir sınıf içi etkinlik haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda 9A Sınıf Rehber Öğretmeni Sevinç ÖRER´in (İngilizce Öğretmeni) koordine ettiği 9A Sınıf Kahvaltısı güzel bir cuma sabahında yapıldı.