World Water Day

Yabancı dili doğru ve yerinde kullanabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordinesinde ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın desteğinde okulumuzun yürüttüğü "Let´s Share and stay dynamic with "Dynamic Education" projesi çerçevesinde etkinliklerimiz devam etmektedir.

Bu etkinlikler kapsamında su hakkında farkındalığı arttırmak amacıyla 22 Mart Dünya Su günü için İngilizce pano hazırlandı.

Değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize verdikleri emekten ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için kıymetli Alime öğretmenimize teşekkür ederiz.

World Water DayWorld Water DayWorld Water DayWorld Water DayWorld Water Day

Yayın: 23.03.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:36 - Görüntülenme: 669