Etiket Sonuçları: disiplin

Ekm

Bilişim teknolojilerini bilinçli kullananların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize EKİM AYI içerisinde "TEKNOLOJİYİ GÜVENLİ KULLAN" faaliyetleri kapsamında Bilişim Suçları, Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin Bilişim ile ilgili Maddeleri ve Siber Zorbalık konusunda bilgilendirme yapıldı.

Kas

Tertipli ve düzenli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde odalarındaki durum ve pansiyondaki davranışlarından ötürü kız ve erkek pansiyonlarında kalan 6 öğrencimize titizliklerinden ve hassasiyetlerinden ötürü ödülleri Bayrak Törenimizde sunuldu.

Tem

Doğaya duyarlı bir biyoloji olimpiyatçısına yenilenebilir enerji kaynakları verirseniz nasıl bir teknoloji geliştirebilir?

Tem

Kas

Bilim Olimpiyatları denildiğinde Türkiye´yi en iyi şekilde temsil edenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Olimpiyat Takımları TAKIM SEÇME SINAVLARI ile belli olmaya başladı.

Ekm

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Bölümü "Okul Yıllık Gelişim Modeli" çalışmaları kapsamında Ekim Ayının son haftasında 9. Sınıf Öğrencilerimize sınıflarında Teknolojiyi Güvenli Kullan Etkinliği 02 Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ tarafından yapılmıştır.

Haz

Planlı, kendini yenileyen ve disiplinli öğretmenlerin görev yaptığı okul İzmir Fen Lisesi´nde dersler bitti ama öğretmenler mesleki çalışmalarına devam ediyorlar.

Şbt

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ son sınıf öğrencilerimizle başbaşa disiplinli, ciddi ve üst düzey bir toplantı gerçekleştirdi.