Teknolojiyi Güvenli Kullan EKİM AYI

Bilişim teknolojilerini bilinçli kullananların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize EKİM AYI içerisinde "TEKNOLOJİYİ GÜVENLİ KULLAN" faaliyetleri kapsamında Bilişim Suçları, Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin Bilişim ile ilgili Maddeleri ve Siber Zorbalık konusunda bilgilendirme yapıldı.

Örnek davranışları ile her zaman gururumuz olan öğrencilerimize sabır ve ilgi ile TEKNOLOJİYİ GÜVENLİ KULLAN EKİM AYI etkinliklerini takip ettileri için teşekkür ederiz. Değerli öğretmenimize de emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 24.10.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:06 - Görüntülenme: 694