Etiket Sonuçları: futbol

Ock

15 Ocak 2024 - 18 Ocak 2024 tarihleri arasında konferans salonumuzda düzenlediğimiz bilgi yarışmasından kapalı spor salonumuzdaki 3lük atma yarışmasına halı sahamızdaki penaltı yarışından satranç turnuvamıza kadar okulumuzun son haftasında bir çok faaliyet ile öğrencilerimiz birlikte güldü birlikte eğlendi ve birlikte yarıştılar.

Eyl

Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvamız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile devam etmektedir.

Nis

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde sınıflar arası halı saha futbol turnuvamız saha içinde adil oyun kurallarına uygun oynayan öğrencilerimizin şık ve teknik oyunları ve tribünlerde motivasyonu yükselten tezahüratları ile arkadaşlarını destekleyen öğrencilerimizin coşkulu takibi ile tamamlandı.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde düzenlenen Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvamız yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile finallere ulaştı.

Ekm

Futbol Turnuvamız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve baş hakemliğinde yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile devam etmektedir.

Mrt

10 Mart 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun halı sahasında öğle arasında sınıflar arası futbol müsabakalarımız başlamıştır.

Ekm

Zeki, çevik ve ahlaklı sporcuların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın koordinesinde sınıflar arasında futbol müsabakaları devam ediyor.

Mrt

Sağlıklarının kıymetini bilen ve sağlıklı yaşama önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu faaliyete geçen Halı Sahamızda Futbol Müsabakaları tüm heyecanı ile devam ediyor.

Mrt

Her geçen gün çok daha iyisi için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu Halı Sahamız kullanıma açılmış olup ilk resmi maçımız 11. ve 12. Sınıflar arasında gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Sporu ve sporcuyu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Pansiyonumuzdan Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzda kurulan Futbol Takımımız Bornova Kaymakamlık Futbol Turnuvası’na renk kattı.

Şbt

Zeki, çevik aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kapalı Spor Salonumuzda Sınıflar Arası Futbol Müsabakalarımız seyri güzel bir final maçı ile tamamlandı. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Futbol Müsabakalarının galibi 10C kupayı kaldırdı.

Ara

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız devam ediyor.