Futbol Takımımız Turnuvada

Sporu ve sporcuyu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Pansiyonumuzdan Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzda kurulan Futbol Takımımız Bornova Kaymakamlık Futbol Turnuvası’na renk kattı.

Sahadaki adil oyunları ve bireysel teknikleri ile göz dolduran öğrencilerimize ve kendilerine antrenörlük yapan değerli öğretmenlerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

Futbol Takımımız TurnuvadaFutbol Takımımız TurnuvadaFutbol Takımımız Turnuvada

Yayın: 23.02.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 11:43 - Görüntülenme: 898