Etiket Sonuçları: gelecek

Ara

22 Aralık 2023 Cuma Günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde Emniyet Müdürlüğümüzün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 9. sınıf öğrencilerimize "Gençlik Güvenli Gelecek" semineri görevli iki polis memuru tarafından verildi.

Kas

Değişimleri iyi yakalayan ve günceli bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlham Veren Konuşmalar Etkinliğine katıldı.

Eyl

Hedefleri olan geleceğini planlayan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlham Veren Konuşmalar Etkinliğine katıldı.

May

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimiz İstanbul Gezimizle devam ediyor. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz bugün İstanbul´da Koç Üniversitesini ziyaret ettiler.

May

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimiz İstanbul Gezimizle devam ediyor.  Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU desteğinde öğrencilerimiz bugün, ilk gün, İstanbul´da Boğaziçi Üniversitesini ziyaret ettiler.

Nis

Nitelikli ve bilinçli bilişim teknolojileri kullanıcısı olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimize Öğrenci Tablet Bilgisayarları törenle dağıtıldı. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ rehberliğinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetleri Bölümü desteğinde 11. Sınıf nakil gelen öğrencilerimize öğrenci tablet bilgisayarlarını törenle dağıttık.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Öğretmenler Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.