Öğrencilerimize Tablet Bilgisayar Dağıtımı yapıldı

Nitelikli ve bilinçli bilişim teknolojileri kullanıcısı olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimize Öğrenci Tablet Bilgisayarları törenle dağıtıldı. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ rehberliğinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetleri Bölümü desteğinde 11. Sınıf nakil gelen öğrencilerimize öğrenci tablet bilgisayarlarını törenle dağıttık.

TESLİM ALMA

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetleri Bölümünün planlaması doğrultusunda Urla ve Torbalıdan tutanaklarla ve içeriği kontrol edilerek Tablet Bilgisayarlar ile ilgili resmi evraklar hazırlanıp gerekli nüshaları yetkililere verdikten sonra Tablet Bilgisayar Teslim Alma Komisyonumuz tarafından cihazlar teslim alındı.

TABLET BİLGİSAYARLARIN HAZIRLANMASI

Gerekli hazırlığını yapan Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Tablet Bilgisayarların kutularına Nakil Öğrencilerimizin Bilgilerini etiketledi. Çubuk Kodları ve Tablet Bilgisayarların Seri Numaralarını kayıt altına aldı. Son kontrolleri yaptı.

TABLET BİLGİSAYARLARIN DAĞITILMASI VE ETKİNLEŞTİRİLMESİ

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK ve Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT, FATİH Projesinin önemini ve projeden okulumuzda nasıl yararlandığımızı anlattıktan sonra öğrencilerimize Tablet Bilgisayarlarını törenle verdi.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Öğrenci Tableti alan tüm öğrencilerimizle tek tek teslim aldıkları parçaları kontrol etti. Onlara nasıl kullanacaklarını gösterdi ve neyi yapıp neyi yapmamaları gerektiğini anlattı.

Öğrenci Tablet Bilgisayarların nakil gelen öğrencilerimize dağıtılmasını sağlayan tüm yönetici, öğretmen ve memurlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Yayın: 25.04.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:14 - Görüntülenme: 2828