Etiket Sonuçları: gelişim

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Harvard Üniversitesi Kimya ve Kimyasal Biyoloji Bölümü arasında imzalanan, ortaöğretim kurumlarında görev yapan fen bilimleri öğretmenlerinin mesleki gelişimleri için eğitici eğitimlerine yönelik iş birliği protokolü kapsamında İzmir Fen Lisesi Öğretmenlerinden Matematik Alanında Münire ŞİMŞEKER, Fizik Alanında Serkan YOLCU, Kimya Alanında Dr. Gülseren COŞKUN ve Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Biyoloji Alanında Dr. Meryem YAZICI Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin misafirliğinde eğitimlerine devam ediyorlar.

Kas

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.