Etiket Sonuçları: kadınlar

Mrt

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ günün anlam ve önemine binayen çalışma arkadaşlarımıza kırmızı karanfil sunarak çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Mrt

Kıymet bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı.

Mrt

Etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Kadınlar Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Mrt

En az bir yabancı dil bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yabancı dil ile ilgili bir haberimizi sizlerle paylaşıyoruz. Değerli İngilizce Zümremizin koordinesinde düzenli aralıklarla güncellenen İngilizce Yabancı Dil Köşemizde bugün tema "KADINLAR GÜNÜ" oldu.