Kadınlar Günü Temalı İngilizce Köşesi

En az bir yabancı dil bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yabancı dil ile ilgili bir haberimizi sizlerle paylaşıyoruz. Değerli İngilizce Zümremizin koordinesinde düzenli aralıklarla güncellenen İngilizce Yabancı Dil Köşemizde bugün tema "KADINLAR GÜNÜ" oldu.

Öğrencilerimizin sosyal becerilerini gelişmesi, atkif olarak öğrenme süreçlerine katılmaları ve İngilizce´yi dört duvarın dışına çıkarmak amacı ile değerli zümremiz öğrencilerine tema doğrultusunda araştırma projeleri vermiş ve takım çalışması yaptırarak öğrencilerinin okul panosu oluşturmalarını sağlamışlardır. Kıymetli Öğretmenlerimizin tema hakkındaki değerli ve zengin bilgi birikimi ile öğrencilerine aktardığı önerileri doğrultusunda okul panosu ortaya çıksa da öğrencilerimiz bu ürünleri hazırlarken gazete ve dergi taraması yapmış, internet üzerinden görsel malzemeler bulmuş ve kendi aralarında karar mekanizması oluşturarak hangi materyallerin Okul Panosuna ekleneceğini veya hangi materyallerin panoda yer almayacağını belirlemişlerdir.

Deneyimli, vefalı ve özverili öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere okul panosunda emeği geçenlere okulumuza katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Yayın: 07.03.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 11:12 - Görüntülenme: 4399