Etiket Sonuçları: kampı

Haz

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları IV. Ulusal Bilim Kampı Projeler Yarışmasında İzmir Fen Lisesi "İleri Robotik Sistemler ve Mekatronik" alanında Türkiye  1.si oldu.

Kıymetli Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve öğrencilerimiz Bünyamin Emre EFE ile Kerem DIŞPINAR´a bilime ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten dolayı teşekkür ederken gösterdikleri performans ve aldıkları sonuçtan ötürü de kendilerini tebrik ederiz.

May

“Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Ulusal Bilim Kampı” İkinci Aşamasına Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri davet edildi. Sergide okulumuzu temsil ettiler ve yapılan değerlendirme sonucunda Temiz ve Yenilenebilir Enerji Alanında BİRİNCİLİK aldılar.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.

Haz

Olimpiyat çalışmalarına önem veren İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir haber daha verelim. Kimya alanındaki gururumuz Ceylan Ceylan Milli Takım Kampına giderken Değerli Bilim Kurulu Başkanımız Ahmet DİKMEN, Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Ceylan´ın annesi ve babası Ceylan´ı havalimanından uğurladılar.

May

Aiesec yetkilileri tarafından konferans salonunda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Yaz Kampı tanıtımı yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimizin projelerde yer almalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Kıymetli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT liderliğinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde 10. Sınıf Öğrencilerimiz Ulusal Bilim Kampına katıldılar.

Şbt

Öğrencilerimizin projelerde yer almalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Kıymetli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT liderliğinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde 10. Sınıf Öğrencilerimiz Ulusal Bilim Kampına katılıyorlar.

Ock

Öğrencilerimizin düzeylerine uygun faaliyetlerde yer almalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Azimle ve büyük emek harcayarak ders çalışan olimpiyatçılarımız ANKARA TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2017 Kış Kampı Seçme Sınavlarında yüzümüzü güldürdüler.