İFL Kış Kampına 18 Öğrencisiyle Hazır

Öğrencilerimizin düzeylerine uygun faaliyetlerde yer almalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Azimle ve büyük emek harcayarak ders çalışan olimpiyatçılarımız ANKARA TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2017 Kış Kampı Seçme Sınavlarında yüzümüzü güldürdüler.

Yapılan sınavda ilk 25´e giren (MATEMATİK - 5 Öğrencimiz, FİZİK - 3 Öğrencimiz, KİMYA - 5 Öğrencimiz, BİYOLOJİ - 1 Öğrencimiz, BİLGİSAYAR - 4 Öğrencimiz) toplam 18 Öğrencimiz Milli Takıma seçilmek için ter dökecektir.

Alanına hakim ve milli takıma seçilme şansları yüksek olan öğrencilerimize planlı çalışmalarına devam etmelerini tembihler; sınava katılan tüm öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 22.01.2017 - Güncelleme: 30.05.2024 11:30 - Görüntülenme: 3304