Etiket Sonuçları: klima

Ock

Eğitim ve öğretim faaliyetlerindeki verimi artıran çalışmalarla her geçen gün çok daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planımız kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Aile Birliğimizin önemli katkıları ve koordinesinde okulumuzda yarı yıl tatili öncesinde ve yarı yıl tatilinde aşağıdaki iyileştirmeler yapıldı.

Ock