Okulun İklimini İyileştirdik

Eğitim ve öğretim faaliyetlerindeki verimi artıran çalışmalarla her geçen gün çok daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planımız kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Aile Birliğimizin önemli katkıları ve koordinesinde okulumuzda yarı yıl tatili öncesinde ve yarı yıl tatilinde aşağıdaki iyileştirmeler yapıldı.

YAPILAN İYİLEŞTİRMELER

- 6 Sınıfımıza yapılan bağışla Klima Takıldı.

- Okulumuzdaki muhtelif yerlerdeki klimaların bakımı yapıldı ve öz kaynaklar ile okul iklimlendirmesine destek olacak klimalar alındı.

- Elektrik tesisatı gözden geçirildi.

- Kamerlara bakım yaptırıldı.

- Muhtelif yerlerdeki koltuklar temizletildi.

- İkinci Dönem için gerekli hazırlıklar yapıldı.

Okulumuz için emek, zaman ve kaynak ayıran değerli okul aile birliği üyelerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 24.01.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 09:53 - Görüntülenme: 847