Etiket Sonuçları: kız

May

11-17 Nisan 2024 tarihinde Gürcistan'ın Tskaltubo şehrinde düzenlenen 54 ekibin katıldığı 13. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Ilgın ŞEKERLİ Bronz Madalya kazandı.  20-27 Nisan 2024 tarihlerinde Çin’in Shenzhen şehrinde düzenlenen 30 ülkeden 151 öğrencinin katıldığı 58. Mendeleev Kimya Olimpiyatı’nda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Efe OK Bronz Madalya kazandı.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle o haftayı kapsayan haftada 8 Aralık 2022 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda Ege Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu üyeleri, 9 sınıf öğrencilerimizle öğrencilerimizin engelilerin yaşadıklarını daha iyi anlayabilmeleri ve onların pencerelerinden dünyayı anlamlandırabilmeleri için bir parkur hazırlayıp engelliler günü özel bilinçlendirme ve farkındalık faaliyeti gerçekleştirdiler.

Kas

13 Ekim 2022 tarihinde 9. sınıf öğrencilerimize 7. ve 8. ders saatlerinde okulumuzun konferans salonunda Kızılay Uzmanları tarafından Afet Eğitimi verildi.

Haz

Spor kültürünü benimsemiş, spor disiplinini özümsemiş ve sporu hayatının bir parçası haline getirmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız kızların müsabakaları ile tamamlanmış ve öğrencilerimizin performansları Bayrak Törenimizde ödüllendirilmiştir.

Haz

Nis

Hem öğretmen - öğrenci iletişimini ve paylaşımını arttırmak hem de öğretmen - öğrenci fizik ve kondisyon düzeyini yükseltmek isteyen İzmir Fern Lisesi´nde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet GÜL koordinesinde Öğretmen - Öğrenci Karma Voleybol Maçları cuma günü yapılan ilk maç ile başlamış ve her cuma tekrarlanması planlanmıştır.

Mrt

Fikren, ilmen, fennen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli öğrenciler yetiştirmeyi düstur edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden spor ile ilgili güzel bir haberimiz var. Bornova İlçesi Spor Şenliği etkinlikleri arasında yer alan Liseler Arası Voleybol Turnuvasına katılan öğrencilerimiz sahaya yansıttıkları performans, takım oyunu ve teknik becerileri ile turnuvaya renk kattılar.