Ege Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu Engelliler Günü Özel Faaliyeti

3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle o haftayı kapsayan haftada 8 Aralık 2022 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda Ege Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu üyeleri, 9 sınıf öğrencilerimizle öğrencilerimizin engelilerin yaşadıklarını daha iyi anlayabilmeleri ve onların pencerelerinden dünyayı anlamlandırabilmeleri için bir parkur hazırlayıp engelliler günü özel bilinçlendirme ve farkındalık faaliyeti gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 28.12.2022 - Güncelleme: 28.12.2022 11:07 - Görüntülenme: 126