Etiket Sonuçları: mekatronik

Nis

Geleceğin mühendislerinin şimdiden robotik alanında çalışmalar yaptığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde robot ekiplerinde yer alan 9. ve 10. sınıf öğrencimlerimiz İzmir Yüksek Teknoloji Estitüsü Makina Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcı Doc. Dr. Gökhan KİPER ile bölümü ve laboratuvarları gezmiş, yapılan çalışmaları incelemiş ve Doc. Dr. Mehmet İsmet Can Dede ile robotik konusunda toplantı yapmışlardır.

Nis

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.