T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Özyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu Semineri

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.

Endüstri, Elektrik Elektronik, Makine ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrenciler tarafından kurulan ROVER İsimli Robot Topluluğunun hangi yarışmalara yönelik robotlar hazırladıklarını ve bu robotları nasıl hazırladıklarını anlattıkları seminer önce Mars´a gönderilen robotlar hakkındaki sunum ve videolarla başladı. Ardından robot yarışmaları ve bu robotların nasıl hazırlandığı anlatıldı. ROVER Grubu hakkında bilgi verilip bu topluluğun hangi robotları tasarladıkları ve hangi yarışmalara katıldıkları sunum ve videolar ile öğrencilerimize gösterildi.

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize mühendislik uygulamalarını da gösteren bir şekilde mühendislikler hakkında bilgi verilmiş de olundu.

11. Sınıf öğrencilerimizin ilgi ile takip ettikleri bu nitelikli ve verimli seminerden dolayı Değerli Eğitim Görevlilerine, ROVER Takım Kaptanı ve Kaptan Yardımcısına, Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ´e teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Özyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu SemineriÖzyeğin Üniversitesi Rover Robot Topluluğu Semineri

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.04.2017 - Güncelleme: 24.01.2024 15:47 - Görüntülenme: 2741
  Beğen | 0  kişi beğendi