Etiket Sonuçları: merkezi

Ock

115009000 program numaralı Arduino ile Programlama ve Tasarım Eğitimi adlı kursumuzun 3 modülü tamamlandı. İkinci dönem son modülümüzü de tamamlayıp 76 saatlik verimli bir Halk Eğitim Kursu süreci yaşamış olacağız.

Haz

29 Nisan 2023 ve 04 Mayıs 2023 tarihleri arasında Okul Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL'ün kafile liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Turist Rehberi Eşliğinde Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN ve Avrupa Gezimiz 2023'ü yaptık.

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Efe Can, Tarık ve Alperen´den oluşan gözbebeği takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlik Merkezleri arasında düzenlediği "Kim Bilir?" isimli bilgi Yarışmasında İL BİRİNCİSİ oldular ve EGE BÖLGE FİNALLERİNDE İZMİR´İ TEMSİL ETME HAKKINI KAZANDILAR.