Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN ve Avrupa Gezimiz 2023

29 Nisan 2023 ve 04 Mayıs 2023 tarihleri arasında Okul Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL'ün kafile liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Turist Rehberi Eşliğinde Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN ve Avrupa Gezimiz 2023'ü yaptık.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydalarımıza teşekkür ederiz.

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN ve Avrupa Gezimiz 2023

BİRİNCİ GÜN 29 Nisan 2023:

- İzmir Adnan Menderes Havaalanı

- Sunexpress Havayolları direk uçuşu ile Köln, Almanya

- Köln, Almanya'dan otobüsle Amsterdam, Hollanda

- Kahvaltı molası

- Amsterdam şehir turu: Dam Meydanı, Madame Tussauds Müzesi, Özgürlük Anıtı, Kraliyet Sarayı ve Kilisesi

- Amsterdam, Hollanda'dan otobüsle Volendam, Hollanda

- Öğle yemeği

- Volendam şehir turu: Peynir Fabrikası ziyareti, liman, değirmenler, lale bahçesi

- Volendam, Hollanda'dan otobüsle Brüksel, Belçika

- Brüksel şehir turu: akşam yemeği ve serbest zaman