Etiket Sonuçları: peygamber

Kas

İlmi ve bilimi kendilerine yol seçmiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında Kıymetli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde Dr. Elif Hilal KARAMAN AYNACI öğrencilerimize Konferans Salonumuzda Peygamber Efendimiz ve Gençlik konusu üzerine seminer verdi ve değerli araştırma görevlisi ile öğrencilerimiz konu üzerinde fikir teatisi yaptı.

Kas

Şbt

Milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip, nitelikli insanların okulu, İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. 11. Sınıf Öğrencilerimizden Ömer Faruk (Üçüncü) ve Samed (Onuncu) "Kaybedeni Olmayan Yarışma" sloganıyla düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışmasında okulumuzu temsil ettiler.