Siyer-i Nebi Yarışmasında Başarılı Olduk

Milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip, nitelikli insanların okulu, İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. 11. Sınıf Öğrencilerimizden Ömer Faruk (Üçüncü) ve Samed (Onuncu) "Kaybedeni Olmayan Yarışma" sloganıyla düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışmasında okulumuzu temsil ettiler.

Değerli öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız..

Siyer-i Nebi Yarışması

Anadolu Gençlik Derneği´nin 4.sünü düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması tüm Türkiye’de 5 bin 587 lise ve 6 bin 304 ortaokulda 400 bine yakın öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Anadolu Gençlik Derneği´nin organize ettiği ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sınav için yüzbinlerce öğrenci Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Soykök’ün "İnsanlığın Saadeti İçin Hz. Muhammed (sas)" kitabını okudu.

Siyer-i Nebi Yarışmasında Başarılı Olduk

Yayın: 10.02.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:23 - Görüntülenme: 3129