Etiket Sonuçları: töreni

Tem

Okulumuzda öğrencilerimizin çok yönlü gelişmelerini destekleyen ve onların Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi "Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur" düsturu ile beden gelişimlerini olması gereken düzeyde tutmalarına yardımcı olan Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde düzenlenen spor etkinlikleri tamamladı ve son olarak voleybol turnuvası ödül töreni ile öğrencilerimiz madalyalarını ve kupalarını aldılar.

Tem

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı İzmir Fen Lisesinde karne törenimiz ile tamamlandı.

Ağu

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülü alan proje sahibi öğrenciler için sergi ve ödül töreni, "Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi" kapsamında, 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde, Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlendi.

Eyl

Azim ve disiplinli çalışma uluslararası madalyayı kazandırır diyen örnek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ'ın danışmanlık yaptığı Kimya Olimpiyat Takımımızdan pahabiçilmez öğrencimiz Deniz GÜNER Paris'te 21 - 30 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında kazandığı (IChO 2019) BRONZ MADALYA'yı ve Okul Plaketimizi Bayrak Töreninde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Deniz GÜNER'e takdim etti.